Iskustvo korištenja Erogan

Iskustvo korištenja kapsula Erogan dijeli Petru, Craiova, Rumunjska.

Aktivnim spolnim životom počeo sam se baviti sa 16 godina, a desetljeće i pol nisam znao za probleme. Prvo zvono za uzbunu oglasilo se u noći nakon proslave mog 30. rođendana. Unatoč svim naporima mog tadašnjeg prijatelja, ništa se nije dogodilo . . .

Prvi seksualni neuspjeh

Čitateljska recenzija koja je poboljšala erekciju kapsulama Erogan

Smatrao sam da je neuspjeh rezultat prekomjernog hranjenja i nakon 24-satnog odmora pokušao sam ponovno. Sve je prošlo u redu. Od toga dana nastavilo se - svaki drugi put. Jedan datum dobro prolazi, drugi - makar i za tjedan dana - čak i prekriži kalendar. Vjerojatno je nastao psihološki stav. Osjećaj neizbježnosti novog neuspjeha je bolan!

Savjetovano mi je da prestanem piti i pušiti, liječim se od psihoterapeuta i čak pristajem na operaciju. Odbio sam.

Do četrdesete godine situacija je postala kritična. Erekcije su se počele događati krajnje nepredvidivo, vrlo rijetko, uslijed čega sam čak prestao sklapati poznanstva sa ženama. Provesti ostatak života sam je loša ideja. Tako sam počeo tražiti načine kako umjereno riješiti problem.

Traženje rješenja

Jedno se može reći o uzimanju širokog spektra sintetičkih lijekova koje sam kupio niz godina: oni su ili neaktivni ili djeluju kratko. Bilo je potrebno sistemsko rješenje.

Ne odmah i ne brzo odabrao sam fitokompleks Erogan. Oglas je obećavao brzi lijek za potenciju, ali sa svojim tužnim iskustvom nisam očekivao trenutni rezultat. Liječnik kojeg sam konzultirao o korištenju kapsula Erogan predložio je početak s dozama za punjenje. Ne patim od alergija, ali cinka je u mom načinu života očito nedostajalo.

Iskustvo s dugotrajnom uporabom Erogan kapsula

Erogan kapsule u blisterima

Već mjesec dana pijem Erogan po jednu kapsulu svakih šest sati. Odmah je došlo do primjetnog poboljšanja erekcije, ali to nije dovoljan rezultat, rekao je liječnik. U mom slučaju za postizanje stabilnog učinka potrebna su najmanje dva mjeseca uzimanja biljnih pripravaka.

Nakon prvih mjesec dana prešao sam na dvije Erogan kapsule dnevno. U to se vrijeme moje stanje već popravilo: nestala je vječna jutarnja melankolija, pojavio se smisao života, dobro raspoloženje koje više nije trebalo piti svaku večer. Istina, nastavio je pušiti, kao i prije - čopor dnevno.

Potkraj drugog mjeseca počeli su mi se svidjeti erotski snovi, što se nije događalo trideset godina. Liječnik je rekao da daljnje liječenje zahtijeva seksualnu praksu. Tada sam se usudio i pozvao je na spoj.

Rezultat bolji od očekivanog!

Ovako me usrećila upotreba naprednih biljnih lijekova. Zajedno smo nekoliko godina. Nastavljam uzimati Erogan kapsule kao preventivnu mjeru. Moja supruga zahtijeva da prestanem pušiti. Uvjeren sam u učinkovitost spasonosnih kapsula. Ne iznevjeravaju me! Imamo potpuni red sa seksom! Hvala što ste pročitali moju recenziju!