Recenzije o Erogan

 • Ivica
  Tek kad sam počeo uzimati kapsule Erogan, naučio sam kakav je normalan, smiren i radostan obiteljski život. Zahvaljujući biljnom pripravku, osjećam se sjajno i mogu zadovoljiti sve potrebe svoje supruge. Ali uskoro mi je 60!
  Erogan
 • Marko
  Počela sam uzimati Erogan kako bih smanjila razmake između odnosa. Kažu da se samo u mladosti može izvesti nekoliko podviga po noći. Dakle: uz pomoć čudotvornih kapsula mogu biti i u četrdesetima kao u mladosti! Moja je supruga otkrila ovu tajnu svojim zaposlenicima, već sam više puta podijelio adresu stranice!
  Erogan
 • Mario
  Otprilike sam do četrdeset godina, živim više od dvadeset godina po principu "previše seksa se ne događa". Da bih izbjegao preskakanje, uzimam Erogana kad se sjetim. Odnosno, ne svaki dan. Ali odlično pomaže! Moji se drugovi već dugo žale na što, ali ja sam, zahvaljujući kapsulama, u redu. Mislim da ću nastaviti uzimati lijek još dugo.
  Erogan
 • Luka
  Imam dijabetes tipa 2, što je loše za potenciju. Erogan kupujem od ovlaštenog distributera, prihvaćam ga prema uputama. Djeluje dobro: erekcija je sigurna, ejakulacija više nije preuranjena. Kapsule preporučujem svima koji imaju problema s potencijom.
  Erogan
 • Marina
  Kapsule Erogan pijem na inzistiranje supruge. Seks je postao češći i dulji. Osjećaji su se pojačali. Učinkovitost lijeka je izvan svake sumnje. A ako uzmete u obzir da biljni ekstrakti u sastavu proizvoda sprečavaju razvoj bolesti prostate, ove kapsule uopće nemaju cijenu!
  Erogan
Korisnička ocijena Erogan
4.7
26